ЕКОФРУТ

ЕКОФРУТ

бул. Васил Кънчов, Източна промишлена зона
Враца,
България
23.55665
43.2086222
UserLikes
Име: ЕКОФРУТ
Адрес: Враца, бул. Васил Кънчов, Източна промишлена зона
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.ekofrut.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Международен транспорт и спедиция
Дейност:

Международен транспорт и спедиция

Ключови думи: международен транспорт и спедиция, международен транспорт, транспорт и спедиция, спедиция, екофрут

За нас

От 2000 година Екофрут ООД заема важно място в сферата на международния, вътреобщностния  транспорт и спедиция . За това време ние успяхме да създадем и запазим висококачествено обслужване на доверените ни товари. Натрупахме богат опит, създадохме много контакти и спечелихме важни за нас бизнес-партньори. 


Превозът на цели товари и групажи е приоритет за нас и е основна част от нашия бизнес. Ние Ви обещаваме коректност, висок стандарт на услугите и бързо обслужване. Благодарение на съвременния ни автопарк ние сме в състояние да изпълним вашите изисквания относно качеството на услугите. Освен модерните транспортни средства ние ви предлагаме и високо квалифициран екип от специалисти, които са изцяло на Ваше разположение. 


Диспечерите ни са добре подготвени да се справят с всички възникнали въпроси около всеки товар, съобразявайки се на първо място с клиента и действащото законодателство.Персоналът ни от професионални шофьори е добре подбран и е винаги готов да съдейства в товаро-разтоварната дейност на Вашите пратки и товари.За да можем да удовлетворим изискванията на всички наши клиенти, ние се стараем винаги да реагираме бързо и адекватно на всяка създала се ситуация. Само така можем да оправдаем репутацията която имаме, на сигурен и надежден партньор в транспортния бизнес.





 

Открийте ни в Google+