КАРГО ПАРТНЕР

КАРГО ПАРТНЕР

бул. проф. Цветан Лазаров 97
София,
България
23.4025419
42.689545
UserLikes
Име: КАРГО ПАРТНЕР
Адрес: София, бул. проф. Цветан Лазаров 97
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.cargo-partner.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Международен транспорт и спедиция
Дейност:

Международен транспорт и спедиция

Ключови думи: транспорт и спедиция, транспорт, спедиция, международен транспорт, международен транспорт и спедиция
  • Фармацевтични продукти с Карго-партнер

    Транспортирането на лекарства е сериозно предизвикателство поради температурната чувствителност на стоката – осигуряването на правилните условия при превоза е от изключителна важност. Непрестанната комуникация между Вас, нас и доставчика е ключова. Възползвайте се от нашия експертен опит в транспортирането на фармацевтични продукти по въздух, море и суша.
  • Хранителни продукти с Карго-партнер

    Транспортирането на замразена риба от Югоизточна Азия до Централна Европа и пипер от Египет до Австрия са само два примера за това, което изпълняваме ежедневно. Благодарение на нашия опит в този вид товари, ние сме напълно готови да отговорим на изискванията на пазара за кратки транзитни времена и температурен контрол. С нашите хладилни контейнери ние можем да осигурим температурен режим, вариращ от -30°С до +30°С. Заедно с това осигуряваме и необходимите ветеринарни и митнически разрешителни и документи за стоките.
  • Индустриални стоки с Карго-партнер

    Ние сме готови на всичко, за да могат Вашите машинни, резервни части или индустриални компоненти да пристигнат своевременно на предназначените за това производствени бази. Ние имаме складови бази по целия свят и сме готови да приемем Вашите стоки по всяко време. Нашите служители ще бъдат на съответните пристанища и складове, за да контролират процесите на място.






 

Открийте ни в Google+