ул. Генерал Гурко 32, ет. 4
Бургас,
България
27.4745384
42.4989901
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ ФЛАМИНГО
Адрес: Бургас, ул. Генерал Гурко 32, ет. 4
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.flamingo-shipping.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Международен транспорт и спедиция
Дейност:

Транспорт, митническо представителство и спедиция, всякакъв вид застраховки

Ключови думи: шипинг, бургас, варна, русе, фламинго

CATALOG.BG > АГЕНЦИЯ ФЛАМИНГО



Facebook





За нас

Гъвкавост - нашият печеливш ход!

Фламинго Груп обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване, подкрепено от над 15 години опит.

Началото бе поставено от фирма Фламинго ООД, която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспортните услуги по море и суша и с основни дейности: карго/ корабен брокер, корабно агентиране и митническо представителство и спедиция.

През 2007 година фирмата сключи договори с чешки заводи-производители с ексклузивни права за доставка на почистващи и перилни препарати.

В последствие с увеличаване обема на работа и с цел подобряване качеството на усугите предлагани от нас отделихме различните дейности и така се създаде група от компании предлагащи услуги в различни сфери:

• Фламинго ООД - транспорт по суша, митническо представителство и спедиция, всякакъв вид застраховки

Фламинго ООД е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспортните услуги по море и суша и с основни дейности: карго/ корабен брокер, корабно агентиране и митническо представителство и спедиция. В последствие с увеличаване обема на работа решихме да отделим различните дейности по фирми.

Фламинго ООД продължи с основна дейност консултации и оформяне на всички митнически документи по вноса, износа или транзита на стоки, както и извършване на цялостна организация по приемане/ експедиране на товара в/ от складова база, натоварване на превозно средство, организиране на шосеен, контейнерен и ЖП траснпорт до/ от всяка точка на света съпроводено с подробен дневен отчет за получено/
АГЕНЦИЯ ФЛАМИНГО
експедирано колочество стока.

От 2004 година фирмата има лиценз за митнически агент с № 401-4.

Фламинго ООД работи в района както на Пристанище Бургас, така и на Пристанище Варна Изток и Пристанище Варна Запад.

Като допълнение фирмата предлага още и застаховка на вашия товар по време на транспорт с което се гарантира спокойствието на нашите клиенти по време на транспорт.

• Фламинго Шипинг ЕООД явявайки се приемник на звеното морски траспорт от Фламинго ООД е създадена през 2009 г с основна дейност корабен и карго брокераж, чартиране на кораби, корабно агентиране, а в резултат на нарасналите изисквания на своите клиенти и въздушен транспорт.

Специалисти с доказан над 10 годишен опит, както и необходимата квалификация във сферата на морския транспорт се грижат за безпрепядствената доставка на вашите товари до всяка точка на света.

С широката мрежа от контакти с корабособственици и товародатели и техните брокери Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти - товародатели за намиране на подходящ транспорт на конкурентни цени за техните товари по море и корабособственици за намиране на подходящите товари от и за всяка точка на света. В прдължение на добрата си работа като брокери и доказания професионализъм, голяма част от корабособствениците номинират фирмата за корабен агент на различни по вид и тонаж кораби, товарещи и разтоварващи в българските пристанища с различни товари - цинк, гипс, полиетилен, метали, въглища, IMO и много други.

Широкият спектър на обработвани товари съчетан с дългогосдишен опит ни дават увереността и самочувствието, че предлаганите от нас услуги са с високо качество и на конкурентни цени, съобразени
АГЕНЦИЯ ФЛАМИНГО
с пазарната конюктура.

Към всичко това за вашето спокойствие по време на транспорт Ви предлагаме Карго застраховки от почти всички застрахователи действащи на пазара.

• Фламинго Трейд ЕООД присъства на българския пазар от месец май 2007 година и за този кратък период се доказахме като динамично развиваща се компания. Фирмата е официален вносител на почистващи и перилни препарати от Чехия. Разполагаме със складови бази в Бургас и София. Притежавме собствени транспортни средства и извършваме дистрибуция в: София, Пловдив, Варна, Благоевград, В.Търново, Габрово, Хасково, Стара Загора, Шумен, Добрич, Бургас и др. Партнираме си с дистрибутури във всички регионални центрове на фирмата в страната. Предлаганите от нас продукти са придружени с необходимите сертификати за качество и листове за безопастност. За производството се използват най-новите познания и проучвания в областта на науката, набляга се преди всичко на екологичната безвредност, доказателство за това са спечелените запазени марки Екологично чист продукт.
На пазара предлагаме над 150 вида продукти:
• универсални почистващи продукти за подове и настилки;
• препарати за почистване на съдове;
• абразивни и гелообразни продукти за баня, кухня, теракот, фаянс;
• препарати за дезинфекция;
• ароматизатори за въздух;
• продукти за пране - прахообразни и течни и омекотители;
• продукти за премахване на петна;
• козметика и сапуни;
• течни торове;
• хигиена за ръце;
• детергенри за почистване

• Юнайтед Кепитълс Груп ООД - основна насоченост към туризма и собственик на Хотел Съндей намиращ се в гр. Китен, чудесно място за лятната почивката, както на нашите служители така и на много от нашите партньори и клиенти.
 
Открийте ни в Google+